GreenCare Online Backup

Uw gegevens zijn de motor van uw bedrijf, het verlies van uw data legt de werking van uw bedrijf lam en kan in sommige gevallen zelfs het einde van uw activiteiten betekenen. Daarom is een optimale bescherming van absoluut belang. Greenbytes biedt onder de GreenCare-formule de mogelijkheid aan om uw backups online te stockeren.

Wat met de lokale backups?

Mogelijks heeft u nu reeds een backupoplossing met een externe schijf, NAS of tapedrive die dagelijks een volledige backup neemt of de wijzigingen van de dag opzijzet. Indien deze correct is opgezet en bij voorkeur wordt gemonitord door GreenCare Monitoring, wapent ze u tegen gegevensverlies veroorzaakt door menselijke fouten of systeemproblemen. Tevens is het de ideale methode voor systeembeheerders om een sluitende backup te nemen van het besturingssysteem en de applicaties die de data beheren en beschikbaar maken.

Lokaal + online = VEILIG

Het is de mening van Greenbytes dat lokale backups belangrijk zijn en blijven, we gooien de investeringen hierin zeker niet overboord. Op vlak van kostprijs is dit immers de meest interessante backupmethode om zowel systeemgerelateerde data als bedrijfsgegevens veilig te stellen.

GreenCare Online Backup biedt enkele troeven waardoor uw data extra beschermd is en werkt aanvullend voor de lokale backup. Door de beveiligde opslag in ons datacenter is uw data in goede handen. Meteen bent u beschermd tegen vernietiging van gegevens door brand, diefstal, natuurlijke impact ... We backuppen dan ook enkel uw cruciale data, kortom wat u nodig heeft om opnieuw te beginnen mocht uw server verdwenen of in de as gelegd zijn.

De gemiddelde Vlaamse ondernemer is in de eerste instantie misschien niet happig om zijn data buiten het netwerk te stockeren. GreenCare Online Backup komt u hierin tegemoet en versleutelt uw gegevens nog voor ze uw netwerk verlaten en gekopieerd worden naar ons datacenter. Eens ze onze backupsoftware verlaten zijn ze voor buitenstaanders onleesbaar dankzij krachtige algoritmes. Bovendien worden enkel de wijzigingen sinds de vorige backup doorgestuurd, waardoor uw netwerk en internetverbinding niet nodeloos belast worden en het backupmoment zo kort mogelijk wordt gehouden.

GreenCare Online Backup is beschikbaar voor zowel Windows en Mac, servers en werkstations