GreenCare Antispam

Ongevraagde mails zijn niet alleen een pest in uw dagdagelijkse mailverkeer, als ze ook nog eens vergezeld worden van gevaarlijke bijlagen zoals trojans of documenten met macrovirussen vormen ze een ernstige bedreiging voor de stabiliteit van uw netwerk en uw onderneming. Daarom is het een noodzaak om alle mailverkeer door een degelijke spamfilter te kunnen halen.

GreenCare Antispam voldoet aan alle criteria van een oerdegelijk product: het werkt grondig en zonder hinder voor uw mailverkeer, haalt de ongewenste mails en dreigingen van tussen uw normale correspondentie en biedt u dankzij een dagelijkse overzichtelijke mail de mogelijkheid om gefilterde berichten toch te bezorgen. Zo mist u nooit een bericht.

Werkt u met meerdere domeinen? Heeft u heel wat mailboxen met elk een grote hoeveelheid aliassen? Geen probleem voor GreenCare Antispam, die worstelt zich door de massa mails en mailboxen en levert voor elke mailbox dezelfde hoge kwaliteit.

Als interactieve cloudoplossing leert GreenCare Antispam uit het mailverkeer van de mailboxen die het beschermt. Het systeem laat ons toe om - van welke locatie ook - uw domein(en) te beheren en uw mailverkeer te zuiveren.